Kender du fornemmelsen af at bevæge dig gennem livet uden at være helt i kontakt med dig selv?

  • Måske har du styr på både karrieren og privatlivet, men føler alligevel, at der mangler noget?
  • Måske har du ikke styr på alt det, du ønsker – men ved ikke, hvad du skal gøre ved det?
  • Måske er du bare så stresset, at du har svært ved at følge med. Enten i hverdagens udfordringer eller i de gode ting, der sker, uden at du har tid til at fejre dem.

Vi kan begge nikke ja til alt det ovenstående. Og vi kender også andre grunde til, at det kan være svært at finde indre ro. Det har vi til gengæld lært at gøre noget ved.

Helene var overbevist om, at hun havde fundet sin rette hylde, da hun uddannede sig som antropolog og fik spændende jobs for kommuner og staten. Alligevel opdagede hun, at der manglede noget. Og pludselig blev hun draget mod en helt ny karriere, som ingen havde forestillet sig.

Lise var også begejstret for sit job som fysioterapeut. Men efter en arbejdsskade vendte hun ligeledes blikket indad og opdagede, at hun skulle bruge sine kræfter på andet og mere i fremtiden.

Landingpage billeder (4)

Vi sprang begge ud som selvstændige i 2016. Lise åbnede Skagen Yoga, og Helene åbnede Indre ro i Odense, hvor hun lige siden har tilbudt en bred vifte af terapi samt yoga og meget andet.

Vi mødte hinanden til forskellige yoga events, hvor vi fandt ud af, at vi havde en fælles lyst til at hjælpe mennesker med ”at finde hjem i dem selv.” Udover et blomstrende venskab har det ført til et partnerskab i Indre ro ONLINE, hvor vi siden 2022 har gjort det nemt for vores medlemmer at finde indre ro … hjemme hos dem selv.

I vores medlemsunivers finder du videoer, lydfiler, lydbøger, live streams og længere kurser, hvor du bliver guidet blidt igennem yogaprogrammer, meditationer, selvhypnoser og andre øvelser, der hjælper dig med at optanke indre ro, når du har brug for det.

Vi glæder os til at guide lige netop dig. Uanset om du kun har brug for en kort timeout i ny og næ … eller for en fast praksis, der kan hjælpe dig gennem større udfordringer som fx lavt selvværd, dårlig søvn eller håndtering af vrede. Vi har inddelt mange af øvelserne i temaer, og medlemsuniverset har en søgefunktion, der gør det let for dig at finde lige netop det, du har brug for.

Derudover fungere medlemsuniverset som et fællesskab, hvor vi alle kan lære af hinanden. Du kan være helt anonym, hvis du ønsker det. Eller du kan dele dine erfaringer med alle os andre. Der er sikkert nogen, der døjer med de samme udfordringer som dig.

Universet har din ryg … og vi glæder os til at møde dig

Mere om Helene og Lise

Indre ro ONLINE
Helene Lysekilde - Yogalærer og -terapeut, hypnose psykoterapeut, forfatter og antropolog

“Helene var optaget af understøtte forandringer, og var overbevist om at hendes karrierer som antropolog inden for sundhedsområdet var et kald. Efter en periode med stress gik hun dybere ind i yoga og meditation, og begyndte at stille nye spirituelle spørgsmål. Hun begyndte at undervise i yoga og meditation, og de forandringer hum mødte hos mennesker, gav hende lyst til ville gå dybere ind i psykologien og underbevidstheden, så hun kunne understøtte den enkeltes transformation. Hun uddannede sig bl.a. som hypnose psykoterapeut, NLP-coach, yogalærer og yogaterapeut. I dag oplever hun at leve sit sande formål: at hjælpe mennesker med at finde indre ro. I 2016 åbnede hun Indre ro i Odense.”

Yogalærer og -terapeut, hypnose psykoterapeut, forfatter og antropolog

Indre ro ONLINE
Lise Bach - Fysioterapeut, yoga- og meditaitionslærer, ayurvedisk coach

“Lise var optaget af kroppens finurlighed og på vej mod en forskerkarriere, hvor hun kunne nørde og fordybe sig. En skade slog Lise omkuld og betyd at hun måtte give slip på – den tidligere - drømmekarriere. Trods sorg og smerte fik yoga og meditation Lise tilbage på fødderne – og hjalp hende til at lære at accepterer sit nye ståsted og sin nye hverdag. Mødet med østens filosofi gav Lise en dybere kontakt til sig selv og en ny oplevelse af hvem hun er. Det åbnede nye veje som oversteg hendes tidligere drømme. I dag deler hun de værktøjer, som har givet hende indre ro og fred med sin situation. I 2016 åbnede Lise Skagen yoga. Udover at være fysioterapeut, uddanner  Lise sig løbende inden for yoga, meditation, ayurveda og coaching.”

Fysioterapeut, yoga- og meditaitionslærer, ayurvedisk coach