Pakker/kurser

photo-1498906538030-8da82e61e424
Pakker og kurser på video og lyd - flere af filerne kan downloades
Kernen af dit ekstra-materiale som fordybelses- medlem er adgang til pakker/kurser, som ellers sælges som enkeltløb. Med en pakke kan du dykke ned i udvalgte temaer i dit eget tempo. Jeg elsker selv at arbejde dybt med et tema, og glæder mig til at dele med dig.  

Med pakkerne, som ofte har karakter af et online-kursus, er det let at gå i dybden med et udvalgte emner. Du kan "pakke ud" i dit helt eget tempo. En pakke omfatter altid flere elementer. Det kan være flere videoer, lydbøger og e-bøger mv. som understøtter din evne til at fordybe dig i pakkens specifikke tema. Ofte kan elementerne også anvendes enkeltvis, dvs. at du kan fordybe dig i nogle af pakkens elementer, og springe andre over. 

Klik på den pakke du vil arbejde med i menuen til venstre.  Du skal være logget ind som fordybelsesmedlem, for at få adgang.  Du kan også købe adgang til en enkelt pakke. Se mere i menuen ”enkeltkøb”.

 Jeg, Helene Lysekilde, guider dig i det meste - og skønne Helle Marker guider dig i Lev i nuet med mindfulness. Vi glæder os til at gå dybt med DiG;-)