Fordybelses-medlemskab

Dette er medlemskabet for dig, der - udover at have adgang til medlemsuniverset - også vil dykke endnu dybere ned i udvalgte pakker, kurser, lydbøger mv.


Velkommen kære fordybelsesmedlem.  Du har nu adgang til film, lydfiler og alt det øvrige materiale i Indre ros medlemsunivers. Klik på "Gå til medlemsuniverset". 

Som fordybelsesmedlem har du DESUDEN adgang til pakker, kurser, lydbøger og andre metoder, hvor vi dykker endnu længere ned i udvalgte temaer, som ellers sælges som enkeltkøb.  Det drejer sig ofte om emner, der er blevet efterspurgt af klienter, yogaelever og medlemmer, som ønsker at arbejde ekstra dybt med særlige aspekter af deres selvudvikling. 

Der kommer løbende nye temaer til, du kan holde øje med i oversigten i venstre side 😉 

Varme hilsener – Helene Lysekilde


_DSC9504 web

Ekstra kategorier i dit fordybelsesmedlemskab

Klik på billedet for at få adgang til ALT dit ekstra-materiale. Eller gå til menuen til venstre. 

Er du allerede fordybelsesmedlem? Du skal være logget ind, for at få adgang 😉 

Pakker og kurser på video og lyd, hvoraf mange kan downloades 

Jeg elsker at arbejde dybt med et tema. Det gør vi i fællesskab i løbet af både pakker og kurser, hvor jeg guider dig via en masse ekstra-materiale, hvor fordybelsesmedlemmer kan dykke ned i udvalgte temaer i jeres eget tempo – lige hvor og når det passer jer 😊 Indtil videre er der pakker om: selvhypnosespændingshovedpine og muligheden for at leve i nuet med mindfulness. Der er mere materiale på vej …

Lydfiler med downloads, som du kan tage med på farten

Sovemeditationer (Yoga Nidra meditation). Yoga Nidra er en meditation, der er elsket af mange, fordi den er let at følge, og fordi den giver mulighed for dyb restitution. Anvend den som afspænding eller som indledning til søvnen.

Lydbøger med downloads, som du kan tage med på farten 

Som fordybelsesmedlem får du  også adgang til en række hypnose-lydbøger, der er indtalt af Helene Lysekilde. Og mindfulness-lydbøger, der er indtalt af Helle Marker. En lydbog indeholder altid flere lydfiler, som du kan fordybe dig i.